Адел неузнаваема без грим 

Адел неузнаваема без грим 
4 (80%) 3 votes

Адел неузнаваема без грим

Британската поп сензация Адел предизвика за пореден път фурор в мрежата. Най-известната жена в Англия и света през последните месеци, направи истински спектакъл в социалните мрежи. Тя се пусна без грим под кадър, което буквално е издигнало на пиедестал Бионсе. Певицата не само е напълно натурална, но и с пусната коса — нещо, което напоследък по-рядко показва.

Освен видимо по-слабата й фигура, Адел впечатли всички с тениската от новия албум на Бионсе. Творението е на Марина Сера, което Бионсе носи във видеото към песента „Вече“ което Адел гледа, когато сочи с ръце към снимката.

„Благодаря ти кралице, че винаги ни даваш усещане за любов чрез своето изкуство“, пише Адел.

Феновете й обаче никак не се заинтересуваха от визията на Бионсе. Внимание бе отделено най-вече на тялото на Адел и колко странно изглежда певицата, а също и че е твърде тънка и не прилича на себе си.

Много от коментарите бяха в защита на певицата. Немалко фенове заявиха, че никой няма право да коментира тялото на някой друг, както и това, че е крайно време публиката да я остави намира, за да бъде щастлива.

Има и такива, които коментираха, че тя е напълняла. А някои от коментарите бяха свързани с това, че изпълнителката прилича на Кейт Уинслет от ерата „Титаник“.

Снимката, която има близо 4 милиона харесвания и показва една голяма истина — хората никога не са доволни, затова и не трябва никой да тормози другите заради вида им. И тя „не трябва да се измъчва за това какво ще кажат другите, а да си живее живота, както иска“ пишат те.

Адел неузнаваема без грим сн. Инстаграм

Адел неузнаваема без грим сн. Инстаграм

Самата Адел не е коментирала мненията и разнообразието от коментари. Вместо това певицата остави феновете си да коментират и се наслади на спокойствието след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар