Мариана Попова пропищя от безумни хотелски цени (Вижте тук)

Мариана Попова пропищя от безумни хотелски цени (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Хотел цака Мариана Попова и Веселин Плачков с безумни цени

Възмутени от хотелски комплекс в Обзор са звездното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков. Актьорът и певицата не скриха потреса си от цените за нощувки в ризорта, откъдето им поискали 4500 лева за две седмици на море при тях.

„Произволно избрах Обзор, хотел на първа линия. Няма да дойдем! Вие сте цинични“, коментира Мариана по адрес на комплекса. Тя сподели, че тарифата им е скандална и едва ли има нормално българско семейство с дете, което може да си позволи да хвърли 5 бона за почивка. Сега ваканцията на певицата, актьора и близо 2-годишната им обща дъщеричка висяла на косъм и вероятно лятото те щели да прекарат в Плевен, където се преместиха да живеят преди няколко месеца.

След като в началото на връзката им опитаха да живеят в казанлъшкото село Тъжа, а после и в апартамента на изпълнителката в София, в крайна сметка с Веселин избраха да се приберат в неговия роден град. Късметът там им се усмихна и екранният Левски успя да се уреди с апетитен пост в общината. От 6-ти април тази година той е вече шеф на отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен след спечелен конкурс, провел се на 31-ви март 2020-та година.

Мариана, която напоследък е разредила значително сценичните си изяви, също ще има ново амплоа от тази есен. Тя ще уплътнява свободното си време между участията в страната с учителска дейност. Попова ще ръководи собствен клас в училището за изкуства в Плевен. За това се похвали самата тя в социалните мрежи преди няколко седмици.

Мариана Попова пропищя от безумни хотелски цени сн. Фейсбук

Мариана Попова пропищя от безумни хотелски цени сн. Фейсбук

„Днес приехме прекрасни млади певци в НУИ „Панайот Пипков“ – гр. Плевен! Голямата новина е, че аз реших да направя и да поема собствен клас! Очаквайте новини и още една дата за прием през септември за клас Мариана Попова. Благодаря за доверието! Вълнуващ и емоционален път ни чака. Очаквам и въпросите ви“, написа тогава певицата в профила си във Фейсбук, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар