Деси Радева става леля до месеци (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Президентшата посреща бебе, но не собствено внуче, а първородното дете на племенника си

В рода на Деси Радева ще се появи нов наследник. Бебето обаче няма да е внуче на първата дама, а дете на братовчеда й по майчина линия Кристиян.

Фамилията на първата дама е в трепетна подготовка за предстоящото раждане. За никого не е тайна, че президентшата  е в топли отношения с роднините си. Погажда се добре с тримата си братовчеди и със свако си и леля си.

Бременната пеменичка на Деси Радева
Снимка: Ретро

Деси била първа, на която съобщили хубавата новина, че Галя, която се омъжи за Кристиян до няколко месеца ще роди бебето. Като бъдещите родители не искат да издават пола му.

Сватбата на племеника на Деси Радева
Снимка: Ретро

Президента Радев също се имал с фамилията на втората си съпруга. Това се вижда от факта, че държавния глава и половинката му присъстваха на сватбата. Която бе преди две години в морски ресторант в Бургас.

От това събитие са и снимките, които само „Ретро” успя да покаже. На които се вижда как президентът е настанен на трапеза заедно с родата на жена си.

Деси Радева и президента на сватбата
Снимка: Ретро

За съжаление първата дама не бе приета с радост от фамилията на Радев. Която все още не може да прежали първата му съпруга Гинка. Която ги дари с внуци. В село Славяново още се разправят легенди сред местните хора, че Десислава не успяла да се сближи нито със сестрата на президента, нито със свекърва си. И двете жени все още изпитват хубави чувства към бившата му половинка, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар