Опасни слънчеви изригвания и зодиите! Как ги понасят

Гласувайте за статията

Слънчевите изригвания ни поразяват през август

Магнитните бури са цели шест през този слънчев месец. Първото изригване бе на 2-ри август. Тя бе със средна сила. С такава енергия ще са и следващите три.

Те ще атакуват земята на 10 август, на 13 и на 14 август.

зодии

Зодиите реагират различно на магнитните бури, сн. Фейсбук

Но най-мощните магнитни бури ще са на следните дати: 21 и на 22 август. Лекарите предупреждават най-вече да се пазят хората с хронични заболявания.

Те първо трябва да имат лекарства под ръка и да не излизат през най-горещата част на деня.

На тях слънчевите изригвания причиняват следните симптоми. Може да бъдат проявени чрез задух, повишено сърцебиене, главоболие и световъртеж.

Повишено кръвно, замаян поглед.

Отпадналост, сънливост, депресивно и меланхолично настроение. Може да ви повлияе в обратна посока. Да станете нервни и избухливи.

На 29 август ще бъде последната магнитна буря за месеца. Тя ще бъде със средна сила. Хората с хронични заболявания отново трябва да бъдат подготвени.

Учени от Центъра за сърдечно-съдови болести, при Университета във Флоренция са извършили необикновено изследване – проучили как пациентите от различните зодии понасят магнитните бури.

И резултатите се оказали интересни:

Най-добре понасят магнитните урагани огнените зодии – Овен, Лъв и Стрелец. Активизират се, повишава се работоспособността им.

Така е, защото са родствени на огненото Слънце. Общо взето хората от огнените зодии не се нуждаят от специални режими срещу магнитните бури.

Най-много да изгубят апетита си или да не могат да заспят навреме. Препоръчва им се да ограничат малко храната си и да укротят активността.

Хората от земните зодии – Телец, Дева и Козирог – чувстват магнитните бури. Организмът им се справя добре с магнитните промени, ако бурите не са прекалено силни.

Все пак се препоръчва в опасните дни да не прекаляват с физическите и психични напрежения. Да си правят тонизиращи душове и да не консумират много мазнини, които натоварват обмяната, пише Една.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар