Васил Божков и Георги Божилов-Тениса делили обща любовница

Гласувайте за статията
Жоро Тениса харизва любовница на Васил Божков-Черепа

Васил Божков е споделял с доскорошния си приближен Георги Божилов – Жоро Тениса, обща любовница – разкриват пред „Уикенд“ информирани свидетели на разгулните партита на хазартния бос.

Става въпрос за манекенката Блага Митева, която бе сред най-актуалните модни икони в София допреди няколко години, преди да се премести да живее в Лондон в купен й от Черепа апартамент – отбелязва изданието.
„Именно Блага сближи Васил Божков с Жоро Тениса. Първо тя беше гадже на Божилов, преди Черепа да й вдигне мерника и да си я направи титулярна парти дама. Въпреки че стана официална държанка на хазартния бос, Блага не преустанови интимните си контакти с Тениса. Много често и тримата се забавляваха заедно… Даже имаха мезонет за купони в Слънчев бряг, купен за Блага пак от благодетеля й Васил Божков“ – спомнят си хора от компанията им.

Жоро Тениса бе и дълго време гадже на Йоана Чолакова, секретарката на Васил Божков. Двамата обаче се разделиха преди 2 години, а Тениса се ожени за милионерска дъщеря на име Сара.
Изданието припомня, че Йоана Чолакова бе сред първите задържани хора на хазартния бос и след 3 месеца в ареста бе освободена неотдавна под парична гаранция.

Междувременно, 3 момичета са дали показания, че са били изнасилени от Васил Божков, след което са прибирали по 5000 лева от Жоро Тениса, който „замазвал“ положението.

Блага вече живее в Лондон

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар