Мъжът на Аня Пенчева направи шокиращи разкрития

През февруари неостаряващият секс символ на родното кино Аня Пенчева стана баба за втори път, а третото й внуче е на път, но двете й деца не смеят да й поверят хлапетата. Звездата на Народния театър гостува в предаването "Търси се" по Би Ти Ви, а по време на участието й се включи и нейният втори съпруг Ивайло Караньотов, с когото са семейство от 30 години. Той шокира зрителите и самата Аня с признанието, че дъщеря й Петя Дикова и синът им Ангел нямали смелостта да й оставят внуците да ги гледа. "Аня много се радва на бебенцата, но не е човек, на когото можеш да повериш бебето и да й го оставиш. Страх ни е! Тя е такава... Тя изпуска, чупи... Ще вземе да го залее с вряла вода. За гледачка на бебето не става, но като майка е майка орлица", заяви бизнесменът. Изповедта му огорчи 62-годишната актриса, която не очаквала да чуе подобни думи. Аня остана като попарена, а след финала на предаването доста плакала, пише "Уикенд". Първородният й внук Александър вече е на година и три месеца и е плод на любовта на дъщеря й Петя и поетът Илиян Любомиров, който се изявява като панелист в предаването "На кафе". През юни двамата обявиха щастливата новина, че очакват второ дете. Преди 5 месеца синът й Ангел Караньотов, който е 4-кратен европейски шампион по супермото и автомобилната състезателка Ива Русинова направиха Аня баба за втори път. Бебето Борис дойде на бял свят с помощта на д-р Анатолий Дуковски - същият лекар, с чиято помощ преди 26 години е дошъл на бял свят и неговият татко Ангел.

Откровения

Аня откровено призна, че иска внуците й да я наричат "бабо" и не одобрява претенциите на свои суетни колежки, които настоявали техните наследници да ги наричат по име, за да не ги състаряват. "Не знам защо всички толкова се страхуват като станат баби, да не кажа друга дума - срамуват. Жената е родена на този свят, за да дава живот, да е продължител на живота", сподели актрисата. На два пътя Аня е спасявала живота на двете си деца, заради които е преживяла не един и два кошмара. "На всяка Коледа първо благодаря на Господ, че ми даде децата и семейството. Винаги си спомням с умиление как на два пъти спасявах живота им, което е и поучително в някаква степен", разказва актрисата.

Син

Тя с ужас си спомня за най-големия инцидент със сина си Ангел Караньотов, който е автомобилен състезател. По време на състезание в Гърция той скочил нависоко за по-голяма атракция на публиката, но се приземил много лошо и паднал на земята. Съдиите гледали състезателите зад него и не забелязали инцидента. Аня прескочила оградата с шпагат и хукнала да тича срещу колоната от мотоциклетисти, за да не го прегазят.

Дъщеря

С дъщеря си Петя също имала големи главоболия. "Пипи учеше в САЩ и по онова време трябваше да си направи допълнителна ваксина. Вместо да отиде в клиника обаче, видяла в подлеза някакъв индиец, че бие ваксини и запретнала ръкав. Добре че на другия ден се прибираше в България. [caption id="attachment_637142" align="aligncenter" width="300"]Децата на Аня Пенчева не й дават да гледа внуците сн. hotarena.net Децата на Аня Пенчева не й дават да гледа внуците сн. hotarena.net[/caption] Пристигна неадекватна в София, а с ген. Тонев организирахме акция по спасяването й във Военна болница, за да не я надушат и пратят в изолатора. Направихме й всички изследвания и се видя, че е направила сепсис. А това се лекуваше с конски дози витамини. Изкупих всички в две аптеки", разказвала е Аня Пенчева, предават от hotarena.net.