Тежки рокади в „На кафе“

Гласувайте за статията

Изглежда Ева Веселинова ще отпадне от новия сезон

Тежки рокади текат в предаването „На кафе“ по Нова тв.

По всяка вероятност от новия сезон предаването „На кафе“ ще остане без Ева Веселинова.
Самата тя обяви, че не е сигурно дали ще се върне на екран.

"На кафе"

Изглежда Ева Веселинова ще отпадне от новия сезон

„Август ще се отдам на почивка, а от септември още не се знае какво предстои“, сподели Ева.
Феновете веднага се развълнуваха и обявиха бойкот на предаването, ако блондинката не е част от него.

В „На кафе“ тлее голяма вражда, която от време на време избухва в огнени скандали.
В центъра на събитията са именно Ева Веселинова и Андреа Банда Банда. Русокосата бивша участничка на „Мис Плеймейт“ и малката влогърка са тежко скарани и пред камера редовно се заяждат с неуместни шеги и подхвърляния.

По информация на злите езици Ева Веселинова имала и чести спорове с Гала, които прераствали в скандали, пише „България Днес“.
Сексапилната блондинка уж се готви да заеме мястото на Гала, ако тя някой ден слезе от ефир. Факт е обаче, че за нея нещата са неясни от септември. Затова тя побърза да напише прощално съобщение с феновете на „На кафе“:

„Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте, надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в „На кафе“.

Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща, а те са много. Благодаря и на всички вас за подкрепата през тази година и за хилядите съобщения, които ми изпращахте. Да имате много хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, защото накрая само това ни остава като спомен“, написа Ева Веселинова, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар