Принц Уилям с изненадващо решение за сина си

Гласувайте за статията

Съпрузите се опитват да накарат и трите им деца да се чувстват равни

Принц Уилям взе изненадващо решение за 7-годишния си наследник – принц Джордж.

За никого не е тайна, че най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън се различава от по-малките му брат и сестра още от ранна възраст.

принц Уилям

Съпрузите се опитват да накарат и трите им деца да се чувстват равни

По думите на кралския експерт Кейти Никол, принц Джордж много добре разбира, че е различен от 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи. Той прекарва много повече време със своята прабаба Елизабет Втора и своя дядо – принц Чарлз.

Кралицата и главният наследник на британския престол постепенно приучават Джордж как да мисли. И той осъзнава, че не го очаква съвсем обикновен живот. В същото време херцозите на Кеймбридж се стараят да се отнасят към децата си еднакво.

„Все още той не осъзнава мащаба на неговата роля, която ще промени живота му един прекрасен ден“, отбелязва Никол.
„Мисля, че Джордж разбира, че има все пак нещо и то в най-ранна възраст. Това е така, както го е разбирал принц Уилям в най-ранна възраст. В края на краищата него го взимат за фотосесия с кралицата и му отделят различно внимание на фона на всички останали“, казва още Кейти.

Въпреки всичко това, Кейт Мидълтън и принц Уилям се опитват да поддържат атмосфера, в която всички членове на кралското семейство да се чувстват равни. Особено трогателно внимание на това отделя херцогът на Кеймбридж. И на него още от детството са му дали да разбере, че той в много отношения превъзхожда по-малкия си брат Хари – дори по време на семейни чаени партита.

Освен това Уилям е бил много притеснен от необходимостта да се примири със съдбата си. Поради тази причина той сега се грижи Джордж да не се сблъска със същия проблем, пише marica.bg, позовавайки се на информация на tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар