Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха любимото място на Даяна (Вижте къде почиват херцозите?)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън си взеха почивка от служебните задължения

Последните месеци не бяха толкова натоварени за принц Уилям и Кейт Мидълтън, колкото беше по план. Заради Ковид-19 много от ангажиментите на херцога и херцогинята на Кеймбридж отпаднаха. За кратко двамата се завърнаха към обществения живот, а скоро след това излязоха и в традиционната си лятна ваканция.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отдавна не са напускали пределите на Великобритания. Не го направиха и сега, защото се притесняват от обстановката в световен мащаб. Вместо това, заедно с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, се отправиха към британските острови Сцили.

Мястото има сантиментално значение най-вече за принц Уилям, защото именно там принцеса Даяна е обичала да почива с него и с принц Хари. Последният път, за който знаем със сигурност, че Уилям и Кейт са били там, е малко след сватбата им през 2011-та година. И точно като в детството си, херцогът на Кеймбридж е карал колело и се е забавлявал, но този път с любимата си жена.

Сега ваканцията на Уилям ще е още по-емоционална и приятна, защото съпрузите са и с наследниците си, пише „Express“. Последните няколко месеца кралското семейство прекара в имението си в Норфолк заради коронавируса. Решението да сменят обстановката на имението и да си подарят няколко дни край брега на океана Кейт и Уилям са взели почти спонтанно. Очаква се в следващите няколко дни те да се завърнат у дома, за да започне подготовката на принц Джордж и принцеса Шарлот за новата учебна година, предават от lifestyle.bg.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха любимото място на принцеса Даяна сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха любимото място на принцеса Даяна сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Миналата година Кейт и Уилям прекараха лятната си ваканция на екзотичния остров Мистик. Островът е наричан Перлата на Карибите и е частно владение. Намира се в защитена зона, а плажовете му са известни с финия си бял пясък и кристално чистата вода. Тази година заради коронавируса, херцогът и херцогинята са предпочели да не напускат Великобритания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар