Брад Пит и Анджелина Джоли се събират? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли се разбират все по-добре

След като Брад Пит бе забелязан да излиза от къщата на бившата си съпруга Анджелина Джоли се заговори, че двамата са изгладили отношенията помежду си. Подобна информация явно е истина, тъй като 56-годишният актьор все по-често е засичан в къщата на майката на децата му в Лос Анджелис.

Отново актьорът бил видян да излиза от дома й със синя тениска, носил е ръкавици за мотор в бяло и сива каска, както и слънчеви очила. Започват да се появяват и информации, според които двамата могат да се съберат отново в името на децата.

След развода им през 2016-та година двамата започнаха тежка битка за родителските права. „Те можеха да общуват нормално единствено през адвокати“, разказва източник за „Mirror“. По време на карантината  техният гняв като че ли премина и според източници, близки до звездите, двамата напълно са се помирили. За това принос има и семейният психолог, който са посещавали.

Сега Брад често се вижда с децата си. Според информация на  „Entertainment Tonight“, Пит и Джоли сега възпитават децата си заедно, но намеренията им стигат единствено дотам.“Брад и Анджелина преминаха през дълъг път, за да могат накрая да се грижат заедно за децата си. Те не смятат да се събират. Всяко тяхно общуване се свежда до разговори за децата.

Актьорите решиха да живеят близо един до друг, за да могат наследниците им да имат възможност да се срещат и с двамата си родители. В последно време те живеят в дома на Анджелина“, споделя източникът. Заради пандемията актрисата прекара няколко месеца изолирана в дома си в Лос Анджелис заедно с децата си. През това време Джоли не спираше да работи и да подкрепя различни каузи, макар и онлайн.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разбират все по-добре сн. YouTube

Брад Пит и Анджелина Джоли се разбират все по-добре сн. YouTube

Съвсем скоро в интервю за британския „Vogue“ Джоли коментира и раздялата си с Брад Пит, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар