Хороскоп за 3 август, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Днес бъдете находчиви и съобразителни. Предстоято ви важни решения, свързани със семейството. Прегледайте и финансите си. Обърнете внимание на половинката си. Ще получите интересна новина, която ще ви обърка. Насладете се на приятната и романтична атмосфера.

Скорпион
Не започвайте ново начинание, не извършвайте финансови операции – може да загубите средства. Днес ще получите добри новини, които чакахте отдавна. Това ще повдигне настроението ви и денят ви ще бъде прекрасен. Изненадайте близките си с приятна вечеря навън.

Стрелец
Ще присъствате на събитие, на което ще се запознаете с интересни личности. Ще се изненадате от всички предложения, които ще получите. Това ще повдигне увереността ви, но не трябва да ви прави горделиви. Внимавайте какво споделяте – някой ще се опита да ви въвлече в конфликт.

Козирог
Държанието на някой близък ще ви се стори странно. Усещате, че има нещо, което не ви казва. Ако не иска да сподели, не го притеснявайте повече. Отделете време за себе си и правете това, което искате. Денят ви ще е приятен и продуктивен. Повече физическо натоварване ще подобри тонуса ви.

Водолей
Ще изпитате спонтанното желание да промените някои неща у дома. Споделете плановете с близките си и се съобразете и с техните желания, за да избегнете конфликти. Ще се появи възможност, която ще удовлетвори всички. Ще получите интересно съобщение.

Риби
Телефонно обаждане от някой, с когото не сте говорили отдавна, ще ви изненада приятно. Това ще ви направи емоционални и чувствителни. Времето, прекарано с човека, ще ви вдъхнове да направите нещо специално за него. Преди това е препоръчително да прегледате финансите си. Въпреки че е отпускарски период, харчете разумно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар