Страшни разкрития за принц Хари видяха бял свят

Страшни разкрития за принц Хари видяха бял свят
5 (100%) 1 vote

Той не могъл да понесе мисълта, че трябва да си търси място под слънцето

Страшни разкрития за принц Хари излязоха на бял свят.

Оказва се, че чаровният принц Хари, който винаги успява да спечели симпатиите на околните, е бил в клиника за наркомани. Новината бе разпространена от британските медии.

принц Хари

Той не могъл да понесе мисълта, че трябва да си търси място под слънцето

Експерименти с опасни комбинации между алкохол и дрога отвели 16-годишния тогава кралски внук в лечебното заведение. Престолонаследникът Чарлз бил толкова изплашен, че веднага го изпратил при съответните доктори. Той изобщо не се притеснявал от това, че принц Хари ще изпусне изпитите си или че подвизите му ще се разчуят из медиите.

В крайна сметка терапията му, се оказала много ефективна – краткото време, прекарано между тежки наркомани, накарало Хари да изтрезнее и да забрави за „тревата“. Според наблюдатели на живота в династията, принцът не могъл да понесе мисълта, че докато батко му Уилям се подготвял за трона, самият той трябвало да търси мястото си под слънцето, пише retro.bg.

За никого не е тайна, че двамата с принц Уилям преживяха изключително тежък удар, изгубвайки принцеса Даяна. „Те изгубиха майка си в много крехка възраст и това несъмнено се отрази тежко на психиката им“, твърдят специалисти.

Докато Уилям обаче по един или друг начин успяваше да балансира, то Хари се пусна стремглаво по пързалката надолу. Разбира се и принц Уилям има не едно и две излизания от правия път, но при него нещата като че ли бяха по-премерени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар