Трагедия в семейството на Петя Дикова

Трагедия в семейството на Петя Дикова
3 (60%) 2 votes

Семейството потъна в траур

Трагедия разтърси семейството на Петя Дикова и Илиян Любомиров.

Запознати издават, че съпругът на Петя Дикова е в траур, тъй като е изгубил много скъп за него човек – любимата му баба.

Възрастната жена, с която ко-водещият в „На кафе“ е имал здрава връзка още от детството си, се е споминала в средата на месец юли. От баба си, Илиян нямал тайни. Двамата даже пиели кампари и пушели цигари заедно.

Петя Дикова

Семейството потъна в траур

За специалната им връзка разказа самият Любомиров в социалните мрежи.
„Бабите са най-великото изобретение на човечеството. Имам и неоспорими доказателства благодарение на моята. Баба беше пич. С еднакво хладнокръвие можеше да ми залепи сцепената глава, да заколи бик, да вдигне тост, свирейки с пръсти, да организира държавен преврат и да сготви най-вкусните пълнени чушки. И всичко това без напрежение, с добра дума и много любов към мен. Ние с баба ми имахме наша специална връзка. С нея съм прекарал и детството, и тинейджърството, и ергенлъка си“, споделя съпругът на Петя Дикова.

Илиян посочва, че тя първо го е направила човек

„Тя първо ме направи човек, а после, като се убеди, че май ще ме бъде, се успокои и си позволяваше да изпие по едно кампари с мен и да изпушим по някоя свита цигара. Да, баба пушеше като индиански вожд, с наслада във всяка дръпка. Малко хлапета могат да се похвалят, че баба им винаги има каше листчета и филтри, нали?. Виждала ме е във всякакви състояния, но всичко си оставаше между нас.

Имахме си собствен фолклор, тя всичко разбираше и всичко прощаваше. Иначе си беше серт. Държеше юздите на живота и нямаше нещо, което да я изплаши. Всичко беше преживяла и беше останала човек, а това е много. Никога няма да имам по-голяма фенка от нея.

Гордееше се искрено и да знаете само как разказваше за мен на всички. И аз много се гордеех с нея, защото беше извънредна жена. Стана и прабаба, е-хеее! Писал съм стихотворения за нея, писал съм разкази за нея, а ето, че сега пиша и този текст, защото баба вече я няма. И не, не съм тъжен. Благодарен съм. За това, че баба Цони беше моята баба. Бабите са най-великото изобретение на човечеството, дори когато си тръгнат“, заключава Любомиров, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар