Нещо горещо се случи в живота на актрисата Сонгюл Йоден (Инджи от „Перла“) (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Голямото събитие се състоя в Истанбул

Помните ли актрисата Сонгюл Йоден, изиграла ролята на Инджи в хитовия турски сериал „Перла“, който бе излъчен преди години в България?

Турската звезда Сонгюл Йоден, която българските зрители познават като Инджи от сериала „Перла“, стана булка. Чаровната брюнетка каза заветното „Да“ на любимия си – бизнесменът Арман Бичакчи.

Сонгюл Йоден

Голямото събитие се състоя в Истанбул

Това се случи преди броени дни. Голямото събитие се състоя в Истанбул. Там е домът на семейството, като именно този имот даде терен на празненствата. Във вечна вярност те се врекоха в компанията на само най-близките си приятели и роднини. Причина за това тържеството да не се разгърне с цялата му прелест е световната пандемия от коронавируса, пише „Монитор“.

Това е втори брак за Сонгюл Йоден. В продължение на девет години в периода между 2002 и 2011 г., тя бе омъжена за колегата си Джанберк Учуджу, пише pik.bg.

Българските зрители имат възможността да гледат екранния партньор на Сонгюл от сериала Перла – Мехмет (Къванч Тътлату) в нов хитов сериал „Ирония на съдбата“. Той се излъчва всяка делнична вечер по Би Ти Ви от 21 ч.

Всички тръпнат в очакване да разберат как ще се развият събитията, след като Кадир научи, че най-големият престъпник, е негов баща.
Очевидно тепърва предстоят доста интересни вечери пред малкия екран.

Сонгюл Йоден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар