Синът на Бай Миле вдига сватба с топ модел (ФОТО)

Синът на Бай Миле вдига сватба с топ модел (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

При все, че не им давали повече от 3 месеца заедно, връзката им процъфтява

Синът на един от основателите на СИК Бай Миле – Милчо Бонев-младши, вдига сватба с топ модел.

Наследникът на Бай Миле се показва изключително рядко в публичното пространство.
Той не обича показността, за разлика от половинката си – една от най-сексапилните родни манекенки Моника Цветкова.

бай Миле

При все, че не им давали повече от 3 месеца заедно, връзката им процъфтява

Като че ли и тя ще трябва да започне да води по-скромен и потаен живот, след като сключи брак. Мълвата носи, че синът на Бай Миле – Бонев-младши неотдавна й е предложил брак.
Връзката на Милчo и стройната брюнетка е на вече близо две години. И макар в обкръжението на двойката да не им давали повече от 3 месеца заедно, с днешна дата любовта им процъфтявала.

Освен на любовта на Бонев, красивата Моника се радвала на одобрение и симпатии и от страна на вдовицата му. Силвия Панагонова преди дни спретна грандиозен купон в чест на 50-ата си годишнина в един от хотелите си на Боровец. Запознати издават, че бъдещата й снаха дейно е участвала в приготовленията.

Снахата на Бай Миле редовно можела да бъде забелязана из Боровец в джипа си „Мерцедес“ G-класа. Той й е бил подсигурен за лични нужди от бъдещият й съпруг Милчо.

Освен това Бонев-младши зачислил на половинката си и личен шофьор. Дългокраката манекенка почти всеки уикенд отскачала до курорта и отсядала в някой от хотелите на годеника си и свекърва си, естествено за тяхна сметка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар