Коко Каменаров фучи с… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Ако може да се съди по облеклото му, бившият телевизионер се бил нагласил за лятна бохемска вечер

Бившият шеф на Българската национална телевизия – Коко Каменаров, фучи като истински баровец из улиците на София.

Запознати издават, че Коко Каменаров се придвижва с баровски „Мерцедес“ за 200 хиляди лева.

Коко Каменаров

Ако може да се съди по облеклото му, бившият телевизионер се бил нагласил за лятна бохемска вечер

Бившият шеф на БНТ, който известно време бе с отнета книжка заради шофиране в нетрезво състояние, отново е зад волана на скъпарското и мощно возило.
Той бил засечен в центъра на София, където паркирал огромната си кола на тясна павирана улица.

„Мерцедес“-ът почти напълно бил блокирал движението, както и достъпа до кофите за смет, докато Коко Каменаров бил на сладка раздумка със свой приятел на съседния тротоар. Двамата мъже провели дълъг разговор и изпушили по цигара, след което Коко яхнал джипа си и отпрашил в неизвестна посока.

Ако може да се съди по облеклото му, бившият телевизионер се бил нагласил за лятна бохемска вечер. Пременен в бял ленен ансамбъл и скъпарски чепици със заострени върхове, Каменаров можел да бъде сбъркан за двойник на милионера Ветко Арабаджиев, за когото е характерен този стил на обличане.

По всичко личи, че през последната година ексшефът на БНТ е успял да се втали драстично. За отслабването на бившия тв бос има куп причини. Една от тях са главоболията, които му докара Темида, принуждавайки го да подаде оставка от шефския пост в БНТ.

Припомняме, че миналата пролет Софийският градски съд потвърди присъдата на журналиста за алкохолната му шофьорска издънка. Поради тази причина, той не можа да изкара докрай мандата си като началник на обществената телевизия.

Коко Каменаров нямаше как да не залинее и покрай проблемите от любовно естество, които разклатиха семейството му в последната година.
Според мълвата от няколко месеца той вече не живее с Радина Червенова, а има нова тръпка. От Коледа насам известното тв семейство вече не се появява никъде заедно, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар