Не е за вярване! Какво се случва с Гала и Стефан?

Не е за вярване! Какво се случва с Гала и Стефан?
4.17 (83.33%) 12 votes

Изглежда са решили да бъдат родители по холивудски

Мнозина не могат да повярват какво се случва с водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала и половинката й Стефан.

Изглежда двамата все още не са се отказали изцяло от идеята да имат общо дете.

Гала

Изглежда са решили да бъдат родители по холивудски

Преди броени дни мъжът на Гала бил засечен в известна столична болница, занимаваща се с ин витро процедури, коментират очевидци. Стефан разнасял документация и крачел нервно по коридорите. Тв водещата обаче не го придружавала по време на посещението му в клиниката.

Персоналът веднага го разпознал и клюката, че може би с водещата на „На кафе“ са решили да бъдат родители типично по холивудски, в една по-зряла възраст, бързо тръгнала из коридорите.
Всъщност преди няколко месеца самата Гала призна, че със Стефан никога не са бягали от идеята за общо дете съзнателно и не са се пазили.

Дълго време в публичното пространство се твърдеше, че настоящият мъж на журналистката бил твърдо против да бъде баща. Слухът бе потвърден и от самия него по време на мисия във „ВИП Брадър“, където той участва преди няколко години.
В откровен разговор с приятеля си Ники Кънчев обаче Гала разкри, че тя е била готова да стане майка повторно още когато се запознали със Стефан. „Чудото“ така и не се случило, а тв водещата приемала това за Божие решение.

И двамата имат по едно дете от предишни връзки

От предишните си връзки тв звездата и 11 години по-младият ѝ партньор имат по една пораснала дъщеря. Щерката на Гала – Мари, вече гони популярността на майка си, учи за журналистка и е изключително популярен модел в социалните мрежи. Тя е плод на любовта на телевизионерката с бизнесмена Константин Будев. Двамата се разведоха скандално преди около 20-ина години.

Стефан пък има дете от бившата си жена Роси, с която дълго време бяха в открита война. Навремето той зарязал нея и новородената им дъщеричка Никол, за да върти извънбрачна любов с Гала. В продължение на няколко години двете жени си разменяха грозни нападки и не успяваха да се помирят.

От известно време насам обаче в един от най-известните любовни триъгълници у нас, е настъпило примирие. Гала вече приема щерката на Стефан като свое дете.
Дори миналия уикенд цялото семейство бяха заедно на родното Черноморие, а двете им момичета вече се разбират като сестри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар