Кирил Добрев обединява БСП след акцията на прокуратурата в президентството!

Гласувайте за статията

Кирил Добрев и други негови съмишленици искат БСП да обсъди спешно каква ще бъде реакцията на партията след това, което се случи в президентството!

Подписка на „Позитано 20“ върви от неделя насам. В нея се иска Националният съвет на БСП спешно да се събере, за да обсъди обстановката в страната след нахлуването на прокуратурата в президентството, пише „24 часа“.

Кирил Добрев се подписа за свикване на спешено събрание на БСП

Сред инициаторите на подписката е Кирил Добрев, който е сочен за бъдещият лидер на БСП. Красимир Янков и Валери Жаблянов, които също са кандидати за поста на Корнелия Нинова, също подкрепят подписката.

Иска се не само да се обсъди акцията в президентството, но и бъдещето на БСП. Как партията-майка може да стане отново реална алтернатива на ГЕРБ. Освен това трябва да се обсъди и начинът на избор на партиен лидер.

Опозицията на Корнелия Нинова настоява тя да предостави отчет за това как са изхарчени парите на БСП за миналата година. Нинова обаче е извършила нарушение, като е представила финансов отчет пред Сметната палата, но по вътрешнопартийните правила тя първо трябва да го представи пред Националния съвет на БСП и той да го одобри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар