Хороскоп за 2 август, неделя – от Везни до Риби

Хороскоп за 2 август, неделя – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Възможно е досега да сте гледали на нещота твърде едностранчиво или просто не сте разполагали с цялата информация, за да си направите верни изводи. Най-големия подарък, който ще ви направят звездите, е възможността да промените свои остарели убеждения и подчинения на догми. Вдишайте свободата си!

Скорпион
Ако работите за някаква кауза, лесно ще успеете да привлечете хора за нея. Разчитайте повече на харизмата си – благодарение на нея ще постигнете целите си, без да превите кой знае какви усилия. В личния ви живот също всичко ще върви по вода. Но не се успивайте, а работете активно, въпреки че е август!

Стрелец
Ако се чудите дали дадено решение е правилно, преценете как се чувствате – ако изпитвате усещане за свобода и дишате по-леко, значи сте на прав път. Темата за кариерата ще ви вълнува силно, въпреки отпускарския сезон. Бъдете последователни в исканията си и проявете търпение за резултатите.

Козирог
Вие сте от хората, които правят това, което душата им поиска, а през следващите дни тези наклонности ще се проявяват особено силно. Ще сте настроени авантюристично и няма да понесете някой да ви казва какво да правите. Словото ще се превърне във ваше мощно оръжие.

Водолей
Ако все още не сте във ваканзция, ще успеете да уредите някои финансови въпроси. Дори да сте срещнали спънки и затруднения, сега има голям шанс нещата да се забързат и неочаквано да получите това, което искате. Периодът е много подходящ за сключване на сделки и споразумения.

Риби
Не бива да позвалявате хорманията да се установява за сметка на собствените ви желания и потребности. Старайте се да останете верни на себе си, дори когато мислите за общото благо – това на семейството, на връзката си или на екипа си. Нека раздаването ви обаче бъде в разумни граници.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар