Хороскоп за 2 август, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Тези от вас, които са се посветили на творчески дейности, ще са във вихъра си. Ще имате чудесни идеи и ще търсите пътища да ги реализирате. За разлика от други периоди, когато сте били лабилни и колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Бъдете последователни, не хаотични в плановете си.

Телец
Вероятността да бездействате и да скучаете е много малка, макар че е неделя, но все пак не разчитайте само на случайността. За да се възползвате максимално от позитивните астрологични влияния, общувайте с повече хора, посещавайте места, на които не сте били преди, и търсете начини да вършите итересни дейности.

Близнаци
Ще останете верни на себе си да говорите това, което мислите, но за съжаление много представители на знака няма да се възползват от тази свобода. Основната причина за това е страхът да не заплашите нещо сигурно – било то доход, връзка или работа. Не оставяйте страховете да определят действията ви.

Рак
Дори дадена ситуация да ви напомня някоя друга от миналото, това не значи, че всичко се повтаря, тъй като сега имате шанс да постъпите по друг начин – и съответно да постигнете различен резултат. Възможности да споделяте мисли и впечатления няма да ви липсват през следващите дни, а много от вас ще са във вихъра си.

Лъв
Периодът ще е благодатен за вас, що се отнася до пари и сделки. Ако получите някакво предложение, обмислете го сериозно – по всяка вероятност може да се окаже изгодно. Периодът е подходящ за уреждане на финансови въпроси. Обърнете внимание в неделния ден на дома и семейството си.

Дева
Периодът е подходящ за установяване на нови контакти както в личен, така и в служебен план. Творческите ви начинания също ще се развиват благоприятно, тъй като ще сте креативни и ще откривате нови начини да постигнете онова, което сте замислили. Звездите ще са особено благосклонни към вас.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар