Изтекоха скандални разкрития за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл от Бъкингамския дворец

Гласувайте за статията

Кейт не помогнала на Меган при влизането й в кралското семейство

Изтекоха скандални разкрития от Бъкингамския дворец за отношенията на двете кралски снахи – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

При все, че кралските снахи винаги изглеждаха приятелски настроени, появявайки се на публично място, „зад кулисите“ нещата изглеждали по различен начин. Оказва се, че отношенията им, са доста напрегнати.

Кейт Мидълтън

Кейт не помогнала на Меган при влизането й в кралското семейство

Последните скандални и пикантни тайни от Бъкингамския дворец, разкриват причината, поради която Меган Маркъл мрази толкова много Кейт Мидълтън.

Нов откъс от книгата „В търсене на свобода: Хари, Меган и сградата на модерното кралско семейство“, публикуван в британския вестник „The Sunday Times“, се фокусира върху отношенията между принцовете Уилям и Хари, както и на техните съпруги – Кейт и Меган.

Така авторите й Омид Скоби и Каролин Даран пишат, че Кейт Мидълтън не е направила нищо, за да преодолее пропастта във връзката между съпруга й и брат му. Освен това тя не била помогнала на Меган Маркъл да влезе в кралското семейство.

В книгата се твърди, че предполагаемото влошаване на отношенията между Хари и Уилям започнало, когато Уилям изразил загриженост за това колко бързо се развиват отношенията на брат му с Меган.
„Той искаше да се увери, че тя има правилните намерения и брат му да не е „заслепен от страст“.

Между двете херцогини няма пряка вражда

Разбира се, това не беше нейна отговорност, но Кейт не успя да преодолее това разцепление между Хари и Уилям. Тя беше много отдадена на съпруга си и на семейството му“, пишат авторите на книгата.

В същото време те отбелязват, че въпреки факта, че пресата непрекъснато измисляла огромни скандали между двете херцогини, между тях няма пряка вражда.
„Меган се примирила с идеята, че тя и Кейт не са най-добри приятелки. Връзката им не е напреднала много, откакто започна да се среща с Хари.
Вероятно Меган Маркъл отначало е разбрала за предпазливостта на Кейт Мидълтън, която не бързаше да завърже близко приятелство с нея. Но дори и след като Меган се омъжи за Хари и стана старши член на кралското семейство, те не станаха по-близки.

Цветята, които Кейт изпрати за рождения ден на Меган Маркъл, бяха прекрасни. Тя обаче би предпочела Кейт Мидълтън да й помогне по време на най-трудните моменти, които изживя в кралското семейство“, пишат авторите на книгата.

Според тях Кейт смятала, че тя и Меган нямат много общо, освен че живеят заедно в двореца Кенсингтън.
„Гордостта на Кейт и Уилям беше очевидна за херцозите на Съсекс. Въпреки това херцозите на Кеймбридж им бяха истински приятели по времето, в което Хари и Меган бяха във Великобритания. Предателството им обаче развали всичко“, допълват авторите на книгата, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар