Избомбиха здраво Николаос Цитиридис Преглеждания: 8421

Ще помни дълго време това си море
0
Оценете този post

Ще помни дълго време това си море

Избомбиха много здраво водещият на вечерното шоу на Би Ти Ви – Николаос Цитиридис.

По всичко личи, че плажните приключения на Николаос Цитиридис му излизат доста солено. Преди броени дни тв водещият се ожали в социалните мрежи, че никой не го разпознава на плажа, при все, че вече е голяма тв звезда.

Николаос Цитиридис
Ще помни дълго време това си море

Напористият младеж много иска да бъде известен и да се възползва максимално от славата. Явно очаква, че заради работата си ще прави каквото си поиска и няма да плаща. Уви обаче и той опита соления вкус на родното Черноморие, след като го одрусаха жестоко на плажа.
Николаос Цитиридис разказва, че е решил да се опъне на шезлонг, за който платил почти поносима цена – 10 лв. с чадър при това.

„После се оказа, че тази табела е като научен труд – важната информация е в бележките под линия. В случая – в касовата бележка“, пише той във „Фейсбук“.
„Оказа се, че чадърчето в задължителното ми коктейлче е по-скъпо от големия чадър. Имаше и задължителна салата – нарязана диня, която изядох с нескрит гастрономически интерес, просто защото беше добавена в общата сума от 46 лева. Е, спокоен съм – можеха да ми донесат само динената кора, на която да се подхлъзна и да си разбия главата. Постигнатият уау ефект щеше да бъде сходен. И още – една студена вода – съвсем на място! Забравих и малката масичка за коктейла, салатата и водата“, добавя той.

Николаос Цитиридис признава, че се е опитал да бутне на спасителя 20 лв под масата и да се размине само с тях. Уви обаче, не се споразумели.
Все пак и нашият морски туризъм е взел нещо от гръцкия – комплимент накрая.

В Гърция те черпят с десерт, в България – с късметче от кафе, ама без кафе. А на Цитиридис на късметчето пишело „Весели Коледни празници!“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.