Тежка гилотина за Димитър Рачков и Зуека. Ами сега?

Тежка гилотина за Димитър Рачков и Зуека. Ами сега?
3 (60%) 2 votes

По всичко личи, че тяхната ера е към края си

По всичко личи, че ерата на Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в продукциите на продуцента Магърдич Халваджиян е към края си.

Осведомени източници разкриха, че предстоящия сезон на „Маскираният певец“ ще мине без дейното участие на старите му муцуни.

Димитър Рачков

По всичко личи, че тяхната ера е към края си

Циркаджийските номера на Димитър Рачков и Зуека, ще бъдат стопирани поне до края на годината. Това е решение взето от шефа им. Той също се е убедил, че коронните водещи са омръзнали на хората пред малкия екран, пише „Хотнюз“.

Самият Халваджиян оповести предстоящия проект в социалната мрежа. Видеото с анонс за „Маскираният певец“ веднага предизвика голям интерес и множество зрителски коментари.
Шоуто се очаква да тръгне в средата на септември с началото на новия телевизионен сезон.

Все още се доизясняват кои ще са участниците под маските. Голяма част от тях вече са планирани. Магърдич Халваджиян обаче е в търсене на точните попадения, с които да задържи интереса към продукцията, когато тя стартира в ефир.

Под голям въпрос е и кои ще заместят дуото Рачков-Василев. Мълвата носи, че едва ли ще е някой от познатите лица, с които Халваджиян оперира от години. Както стана ясно Мария Игнатова отиде в лагера на Иван и Андрей и от септември ще я гледаме в „Папараци“.

Какво обаче ще се случва с коронните водещи от „Господари на ефира“ засега никой не знае. „Само да не ги сложи под някоя от маските“, надяват се фенове на „Маскираният певец“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар