Седмичен хороскоп за 1-7 август, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
В началото на месеца ще сте подтикнати да погледнете от различен ъгъл на някои скорошни или по-отдавнашни събития. Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, а това ще ви помогне да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред. Осъзнаването и разкритията, до които ще стигнете, ще ви озадачат.

Скорпион
Ще успеете да се насладите на спокойствието и на приятните преживявания. Изобщо няма нужда да се напрягате – каквото има да става, ще се случва лесно. В професионалния живот акцентът ще е поставен върху срещите, установяването на нови контакти и комуникацията. Периодът е много подходящ за организиране на събития.

Стрелец
Препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможността да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водят битка със себе си. Подобна борба винаги е трудна, но точно сега астрологичните влияния ще ви дадат възможност да разберете накъде ви тегли сърцето и да направите крачка напред.

Козирог
Много от вас ще усетят порив за приключения. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избягвате по всякакъв начин – това ще важи както за работата, така и за свободното ви време. Вероятно ще пътувате, ще водите активен социален живот или ще си намерите ново забавление. Вие сте от хората, които слушат най-вече вътрешния си глас.

Водолей
През идната седмица ще може да си позволите повече развлечения и приятни занимания. Ако сте си взели отпуска точно сега, улучили сте подходящия период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. Вероятно и ще харчите повече, но по принцип сте достатъчно разумни, така че няма да се отрази зле на бюджета ви.

Риби
По-интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло периодът е чудесен за взаимоотношенията ви – и личните, и деловите, тъй като ще сте много добре разположени към околните и ще се стремите към близост и разбирателство. Тези от вас, които са свикнали да правят повече компромиси, нека имат едно наум.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар