Седмичен хороскоп за 1-7 август – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми, ще мислите малко повече за себе си и ще изпитвате потребност да правите това, което душата ви иска. Продължавайте в този дух – дошъл е моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате.

Телец
Прогнозата за вас за първата августовска седмица е изцяло положителна. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. Ще получите това, което искате, без да срещате кой знае какви спънки. Ще имате възможност да се изявите – в работата или в някаква област, в която сте добри.

Близнаци
Ако през идната седмица престанете да разчитате на сигурното и залагате на новото, дори на неизвестното, ще си помогнете сами и ще направите всекидневието си по-интересно. Ако искате да пробвате нещо различно, направете го – ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание. Събитията ще ви подтикнат да останете верни на себе си.

Рак
Добрата новина за вас е, че по-лесно ще правите избор. Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета. Повече вярвайте на интуицията си, а не слушайте хората. Вместо да претегляте за и против – просто бъдете искрени – и със себе си, и с околните.

Лъв
Седмицата за някои от вас ще е изпълнена с повече предизвикателства. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо. Просто събитията ще са непредвидими и ще трябва да променяте плановете си съобразно с тях. Възможно е това да ви докара малко повече стрес. Не си правете стриктни планове и най-вече не се ядосвайте, ако нещата не се случват, както се решили.

Дева
Първата седмица на август ще е изпълнена с проятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила. От колкото повече възможности за удоволствия и забавления се възползвате, толкова по-добре ще се чувствате. Периодът е много подходящ за установяване на нови контакти и запознанства.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар