По-големият внук на Иван Костов стана пълнолетен (Вижте наследника на Командира – Снимки)

По-големият внук на Иван Костов стана пълнолетен (Вижте наследника на Командира – Снимки)
4 (80%) 1 vote

18-годишният Иван е кръстен на Командира и живее във Финландия

Внуците на Иван Костов живеят във Финландия, далече от дядо си. Двете момчета са на по-голямата щерка на Командира Мина и растат заедно с майка си в малкото градче Темпере.

Дядо им е лишен от възможността да им се радва от близо както и да присъства на много от празниците на наследниците си. По-големия от двете момчета навърши 18 години, а дядо му не можал да го уважи на рождения му ден.

Бившият премиер, на когото е кръстен младежа не отишъл на тържеството заради ограниченията за пътуване в чужбина. Според запознати Иван-младши ще продължи висшето си образование във финландски университет.Възможно е да учи и в някой от другите престижни учебни заведения в Европа.

По-големият внук на Комадира навърши пълнолетие
Снимка: Ретро

Иван е по-големият от двамата внуци на Командира, които роди дъщеря му Мина от брака си с Георги, който се разпадна след 10 години през 2010. След развода тя емигрира в Скандинавия заедно и двете си момчета – Иван и Виктор.

Снимка: Ретро

Наследничката на Костов се установи трайно там и завъртя доста успешен бизнес. Съвсем до скоро тя живееше с втория си мъж Асен, с когото обаче пак се разведе навръх 70 годишния юбилей на баща си.

Малката й сестра Яна все още живее с мъжа си и детето в семейната къща на майка си и баща си в „Драгалевци”. А дъщеричката й се радва на всекидневните грижи на баба и дядо, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар