Димитър Бербатов заведе Елена и децата на море (Вижте каква яка мадама е половинката му – Снимки)

Гласувайте за статията

Елена Бербатова сияе на 42 в перфектна форма

Димитър Бербатов за първи път от много години показа половинката си Елена. Бившият капитан на националите се похвали с красива фотосесия от морето, на която позира заедно със съпругата си и двете си дъщери.

Деа и Елия пораснаха, а майка им спокойно може да я наречем Хубавата Елена.

Димитър Бербатов и Хубавата Елена на море
Снимка: Ретро

До скоро футболистът криеше от любопитни очи любимата си половинка. Нейни снимки в медиите почти нямаше и дори папараците на Острова бяха затруднени да издебнат красавицата докато Бербо риташе в Кралството.

Цялото семейство Бербатови
Снимка: Ретро

От кадрите в социалната мрежа можем да установим, че Елена продължава да е ослепителна макар да навлезе в четвъртата си десетица. Госпожа Бербатова навърши скоро 42 години и много по-млади от нея момичета могат да й завидят на фигурата.

Хубавата елена е с напълно натурална красота и няма нито силикон, нито филъри или някакви пластични подобрения по себе си.

Димитър Бербатов с дъщерите си
Снимки: Ретро

От кадрите на семейството, които са снимани на плажа не става ясно къде почиват – дали са предпочели нашенското Черноморие или пък някъде в чужбина. Знае се, обаче че Бербо има апартамент на Слънчака  в известния комплекс „Маджестик”, където се подвизават като собственици и други бг звезди, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар