Христо Терзийски призова: Нека протестиращите не пречат на останалите граждани!

Гласувайте за статията

Христо Терзийски няма нищо против протестите, стига те да не нарушават закона и правата на другите хора!

Ако имаме предварителна информация, няма да допуснем напрежение, защото ще се организираме. Това заяви по Нова телевизия новият министър на вътрешните работи Христо Терзийски.

Христо Терзийски с важни разкрития в ефира на Нова телевизия

Думите му са заради напрежението, което възникна на протеста вчера, когато черен джип удари един от протестърите, които блокираха кръстовишето на Орлов мост в София.

„Човекът вчера не е предполагал, че има запушено кръстовище. Нека тези, които протестират, да спазват правилата и на останалите граждани на столицата“, каза Терзийски.

Новият вътрешен министър ще насочи усилията си към това протестите да не пречат на нормалния живот в страната, за да няма нови подобни случки като тази с джипа.

„Когато се правят протести, много пъти протестиращите нарушават правата на останалите граждани и ние се опитваме да въведем ред и да въведем мерки, с които да не нарушаваме нормалния живот в града“, каза Терзийски.

Той лесно и бързо е взел решение да застане начело на МВР. Разговарял е със своя предшественик Младен Маринов и без колебание е приел предложението на премиера.

Христо Терзийски разкри нещо доста любопитно. Младен Маринов повече няма да работи в системата на МВР, а самият Терзийски също ще излезе от нея след края на мандата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар