Меган Маркъл загуби битката с медиите (+ Колко я ошушкаха?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл загуби битката с медиите

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл загуби първия рунд в битката с медиите. Съпругата на принц Хари се опита да осъди едни от най-големите британски таблоиди, заради разпространението на лична кореспонденция между нея и баща й. В хода на делото стана ясно, че Томас Маркъл собственоръчно е дал писмата от дъщеря си на пресата. Освен това бързо се разбра, че Меган, като съпруга на принц Хари, не може да претендира за това, че кореспонденцията й е лична, тъй като е обществена личност. И всичко свързано с нея, представлява обект на обществено достояние.

В крайна сметка на Меган й се наложи да плати около 68 000 съдебни разходи по делото, след като загуби първия кръг. Тя е помолила също така да не се разкрива самоличността на приятелките й, които са „млади майки“ по време на изслушванията пред съда в Лондон.

Искането й бе уважено, а делото на херцогинята срещу медиите се гледа при закрити врати. От самото начало експерти предвиждаха, че битката е обречена, но Меган все пак се реши да ги съди.

В същото време източници от „Дейли мейл“ разкриват, че херцогинята е била доста доволна от коментарите на приятелите си пред „Пийпъл“, но не и за писмата, които оповестили. След това Томас Маркъл пожела да се защити и публикува фрагменти от тях, което предизвика сериозна семейна криза.

Меган Маркъл загуби делото с таблоидите сн. Уикипедия

Меган Маркъл загуби делото с таблоидите сн. Уикипедия

В момента Меган и съпругът й са в Америка, но дори и там не бяха оставени намира. Кралската двойка преживя огромен стрес, след като синът им бе сниман с дрон, докато играе с баба си на двора. От двореца запазиха мълчание, което още повече вбеси херцогинята. В отговор тя отказа да се присъедини към семейната почивка в Балморал. А чрез приятели заяви, че няма да се върне никога повече в Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар