Слави Трифонов фалира?

Слави Трифонов фалира?
2.5 (50%) 2 votes
Телевизията на Слави Трифонов става платена през септември и остава без зрители

Слави Трифонов е на крачка от фалит – пише в. „Уикенд“. Самият шоумен, който се гласи за голямата политика, призна, че изнемогва финансово заради телевизията, която създаде преди месеци. „7/8 ТВ“ гълта милиони, като в същото време не носи почти никакви пари на своя собственик. В последни опити да изплува от дъното новият политик е решил да я направи платена от септември – разкрива изданието.

Само месец дели феновете на Дългия от момента, в който ще трябва да се бръкнат за допълнителна такса към телевизионните си оператори, ако искат да гледат телевизията. В официален пост в социалните мрежи Слави Трифонов съобщи, че каналът се радва на много зрители, но страда от болезнена липса на реклами, което според него се дължи на картел в телевизионния бизнес. В резултат на това парите, които влизат в сметките на медията, меко казано, са недостатъчни за нейната издръжка.

Веднага след това изявление заваляха коментари: „Слави фалира! Кой ще плаща, за да гледа телевизията му? Това е самоубийство!“
Според много експерти болшинството от българите не са склонни на допълнителни разходи за каквото и да е.
Според запознати телевизията на Слави гълта между 350 хиляди и половин милион месечно, а приходите от реклами са не повече от 15-20 хиляди. Това трупа огромни минуси в личните сметки на Дългия. В същото време груби сметки показват, че поне 640 000 домакинства трябва да се съгласят да плащат специалните такси на телевизията, за да успее той да докара половин милион на месец. Твърде съмнително е да се намерят толкова много желаещи – коментират в тв бранша.

Слави май ще се провали с телевизията си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар