Гала и Стефан си правят бебе (Блондинката забременява ин витро –Подробности)

Гласувайте за статията

Спипаха Стефан да обикаля в клиника за ин витро процедури

Гала и Стефан имат намерение да се сдобият със собствено дете. Възрастта на водещата не ги отказва от тази идея.

Очевидци разправят, че половинката на водещата на „На кафе” бил забелязан в специализирана клиника, която се занимава с ин витро процедури. Видели го да се разхожда нервно по коридорите с куп документация, но любимата му не го придружавала.

Персоналът в столичното здравно заведение веднага го разпознал и така тръгнала клюката, че може би с блондинката, която е на сериозна възраст ще стават отново родители.

Гала и Стефан
Снимка: Ретро

Впрочем самата Гала преди време сподели, че със Стефан не се пазят и не отхвърлят идеята да имат бебе. В публичното пространство обаче се твърдеше, че любимият на водещата бил против отново да става татко. Нещо, което и той потвърди по време на участието си във ВИП Брадър.

По-късно Гала пък откровено призна пред Ники Кънчев, че тя е винаги била готова да стане майка, само, че това чудо не се случило и го приема като Божие решение.

Не е тайна, че и двамата има по една дъщеря от предишните си бракове. Мари на Гала вече е голяма, следва журналистика и се подвизава като известен модел из социалните медии. Партньорът на блондинката, който е с 11 години по-млад от нея има щерка от бившата си половинка Роси.

Въпреки, че години наред двете с бившата съпруга се ненавиждаха, днес са в добри отношения. Гала приема Никол като свое дете и скоро заедно с нея двойката бе по нашенското море, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар