Симона Загорова направи горещи разкрития за…

Гласувайте за статията

Тя споделя с лекота любопитни подробности от живота си

Симона Загорова е сред малцината известни личности, които разкриват с лекота любопитни подробности от личния си живот.

Тя несъмнено не е от популярните лица, които робуват на идеята да лансират имидж, различен от истинската им същност.

Симона Загорова

Тя споделя с лекота любопитни подробности от живота си

Щерката на Глория, която напоследък изглежда много добре, значително вталена и в много добро настроение, разкри какво е да бъде дете на известни родители.
В тв интервю младата изпълнителка, чиято нова песен „Това съм аз“ вече набира скорост, сподели доста интригуващи емоции.

„Още преди да проговоря съм правила опити да правя извивки – да пея. Имало е предпоставки да стана певица. Водели са ме по участия, детството ми е било на колела, по сцени. Майка ми Глория винаги ми е била за пример“, разказва Симона Загорова.

И добавя:
„Най-много се грижеше за мен баба ми Стефка – майката на майка ми, опитвала се е да не усещам липсата на родителите ми. Тя ми е обяснила, че това е тяхната работа и ще се върнат“.
„Като започнах да уча в училище бях най-добрата по музика, всичко ми беше много лесно.

Още от пети клас започнала да учи в Музикалното училище

Евгени Димитров – Маестрото посъветва майка ми да се занимавам с музика. От 5 клас започнах да уча в Музикалното училище. До 9 клас имах специален предмет – свирене на флейта. Имахме и задължително пиано, в 9 клас вече бях в паралелката за поп и джаз пеене“, сподели още Симона Загорова.

„Моята учителка по пеене Нели Маринкова ме накара да избера НБУ, тя преподаваше там. Огромна отговорност е кариерата на майка ми, дисциплината ми беше много стриктна, имах вечерен час до 18 г. Имам голям респект към това, което е постигнала и никога не съм я излагала. Хората си мислят, че всичко е нагласено, а всъщност е двойно по-трудно, но така е най-сладко“.

„По-потайна съм когато подготвям нов проект, но когато имам нужда, винаги питам за съвет. Майка ми много трудно казва „Браво”, но е искрена, винаги ми казва нещата в очите. Първият ни дует е когато бях в 5 клас, това беше и първата ми награда. Общо 4 дуета имаме с майка ми. Парчето, което записахме с баща ми бе замислено миналото лято, обикновено ме удря изведнъж музата, но качествено. Искам голяма сцена, черна рокля, симфоничен оркестър и да пея авторска балада“, завършва Симона, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар