Принц Хари стана нервен и напрегнат заради Меган (Вижте как го промени актрисата)

Гласувайте за статията

Принцът не прилича на себе си, промени се драстично под влияние на  американката

Принц Хари и Меган Маркъл са семейство от две години и отглеждат сина си Арчи заедно само, че не всичко е толкова идеално в отношенията им, смятат кралски биографи.

Журналистката Анджела Левин , която е автор на книгата „Разговори с принца” смята, че още от самото начало Меган искала да остави във сянка принца. Според писателката, 38-годишната актриса има невероятна енергия, че може да изтъкне себе си, въпреки кралския статус на внука на кралицата.

Меган и Хари

Меган изобщо не играе като екипен играч в отбор, а като свирепа и амбициозна жена, която иска да е номер 1. С нея принцът от харизматичен и широко скроен човек се превърна в нервен и напрегнат, сякаш постоянно е на ръба.”, заявява Левин в интервю за „Телеграф”.

Писателката смята, че в началото на американката й било трудно да прави компромиси с хората. Тази особеност на характера й попречи да установи добри отношения с членовете на кралското семейство.

Херцогинята винаги ще привлича негативността на онези, които не играят по нейните правила. Тази съдба сполетя и принц Хари, който се оказа от тъмната страна”, обобщава разсъжденията си журналистката. Тя отбелязва, че херцогът не е открил веднага особеностите на характера на своята избраница, а когато ги усетил вече било късно и не могъл да се противопостави на силната и своенравна Меган, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар