Меган Маркъл отхвърлила опита за помирение на Кейт: Букет цветя не стига!

Приятели на Уилям и Кейт ги защитиха от Меган Маркъл и принц Хари сн. YouTube
0

Меган Маркъл отказала на Кейт да се сдобрят

Меган Маркъл отказала на Кейт Мидълтън опита за помирение. Херцогинята на Съсекс отхвърлила предложението за мир, което снаха й изпратила, заедно с букет цветя и картичка към тях. „Един букет цветя съвсем не е достатъчен“, отговорила херцогинята. С което парирала опитите за по-нататъшно сближаване.

Както е известно, двете дами не се разбираха особено, тъй като Кейт не одобряваше особено желанието на Меган да се държи като холивудска звезда. Освен това, тя и Уилям настояваха пред Хари да си даде време, за да опознае момичето, с което се среща. Нещо, което принцът не прие добре и дори се разсърди.

Кейт опитала да се помири с Меган, след като слуховете, че отблъскват нея и Хари се появили в пресата. Херцогинята обаче се вбесила и заявила на бъдещата кралица, че един букет не оправя нещата. Приятелите на Кеймбридж обаче твърдят, че обвиненията към съпрузите не са коректни.

„Те направиха всичко, за да накарат Меган да се почувства добре и я приветстваха толкова топло. Едва ли не й постелиха червен килим, за да влезе добре приета в кралския двор. Не е вярно, че са искали да я изгонят“, защитават ги те.

В същото време биографите на Меган и Хари твърдят, че херцогинята се разсърдила, когато Кейт й пратила цветя с картичка за рождения ден, вместо да й се обади. Освен това херцогинята очаквала „Кейт да й даде универсална рецепта за успех с всичко, което един външен човек трябва да знае. Но нещата не се получиха така“, твърдят още източниците, пише „Дейли мейл“.

Приятели на Уилям и Кейт ги защитиха от Меган Маркъл и принц Хари сн. YouTube
Меган Маркъл все така обидена на Кейт сн. YouTube

Въпреки че двете били смразени, Меган ужасно се дразнела от историите за дуели между херцогините, особено за външния им вид. И настоявала от двореца да ги поправят, но те не се намесвали никога. Авторите на книгата разкриват още и друг случай. Веднъж Кейт излязла с роувъра си на пазар сама, оставяйки Меган да върви сама по същата улица. Доста преди последната да обяви годежа си с принц Хари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.