Приятелка на Меган Маркъл оповестила скандалите й с двореца (+ Защо Съсекс няма да стъпят отново в Англия?)

Приятелка на Меган Маркъл оповестила скандалите й с двореца (+ Защо Съсекс няма да стъпят отново в Англия?)
4 (80%) 1 vote

Приятелка на Меган Маркъл разпространила истината за драмите й с двореца

Меган Маркъл има страхотни приятели. Само да й видят гърба и започват да говорят. А може би и с негласното й разрешение. Херцогинята на Съсекс лъсна в пореден скандал, който разтресе из основи двореца. А именно книгата „Да намериш свободата“ на Омид Скоби и Каролин Дюранд, която разкрива доста пикантни детайли от личния им живот.

Въпреки че авторите пазят в тайна самоличността на информаторите си, те заявиха, че имат двама информатори от най-вътрешния кръг на Меган. А за един от тях е сочена Лейни Лу — актриса и много близка приятелка на Меган. С която уж вече не поддържат връзка.

Лейни разказва за първите срещи на Меган и Хари, както и за отношението на принц Уилям към връзката им. По думите й, той се държал снобски, а освен това разкрива и скандална история, свързана с Кейт Мидълтън.

„Вие живеете в комплекс някой, който ви е близък. И партньорът ви също има близък човек на това място, който също има партньор, но вие не се познавате добре.

След като обаче сте отседнали там, често се сблъсквате едни с други. И ти казваш на партньорката на другия, че ще ходиш да пазаруваш еди-къде си. Тя казва, че също ще пазарува и взима колата. А вие оставате да се движите пеша. Оказва се, че тя е пазарувала точно там, където и вие. И тя е знаела, че ще пазарувате там, но не ви е предложила да се возите заедно“, завършва историята си Лейни.

Приятелка на Меган Маркъл пускала историите за нея и Хари сн. Flickr

Приятелка на Меган Маркъл пускала историите за нея и Хари сн. Flickr

Разкритията й показват едно — Кейт и Меган не са се разбрали и бъдещата кралица не е рискувала да вземе приятелката на Хари в своя автомобил, въпреки че двете посетили един и същи пазар. Неловката история станала много преди годежа и сватбата, но била показателна за Меган. И тя я споделила с приятелите си, които охотно я разкриват пред пресата.

Бягството

След разкритията в книгата, семейство Съсекс вероятно няма да стъпят отново в Англия. И определено няма да се присъединят към кралското семейство, по време на ежегодната почивка в Балморал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар