Бащата на Меган Маркъл я попиля: Обичам те, но е срамота да хленчиш в такъв момент (Как я нареди?)

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл я попиля

Томас Маркъл публично дъщеря си. Бащата на Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, публично я зашлеви, след последните й изяви. Книгата на херцогинята, делото срещу него, както и поредицата скандали, които тя предизвика, сериозно го възмутиха. Той даде кратко интервю от дома си в Росасито, Мексико, като заяви, че не се чувства никак въодушевен от действията на дъщеря си.

„Обичам Меган, но тя се държи неприемливо“, заявил Томас Маркъл в интервю за вестник „Сън“. Той заяви, че не харесва това, в което се е превърнала дъщеря му и смята, че тя трябва да си припомни коя е, а не да хленчи за глупости.

„Това е най-лошият момент, който биха могли да изберат, за да хленчат и да се оплакват от нещо. По света хората навсякъде страдат от пандемията от коронавирус. Обичам дъщеря си, но наистина не одобрявам това, в което се е превърнала днес“, допълни още Маркъл.

Томас, който е обект на съдебно дело, след като Меган заведе съдебен иск заради публикувани писма между нея и баща й, продължава да говори за дъщеря си публично. Той заяви също така, че двамата остават отчуждени и той продължава да тъгува по внучето си Арчи, което познава само от медиите.

Бащата на Меган Маркъл я попиля сн. Kliuki.net

Бащата на Меган Маркъл я попиля сн. Kliuki.net

Междувременно авторите на книгата твърдят, че са говорили с приятели на двойката и именно последните са разкрили някои доста пикантни неща за тях. Така например, Меган от самото начало била зле приета от фамилията в двореца, а Хари дори не дал време на баща си да приеме новата му връзка, преди да я оповести пред медиите. Херцогинята избрала да се махне след серия неловки моменти. И дори игнорирала опит за помирение на Кейт. В момента семейство Съсекс е в САЩ, където планират да останат за постоянно. Вариантът за Австралия също не се изключва обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар