Нова сватба в Бъкингамския дворец! Наследничка на принцеса Даяна се сгоди

Гласувайте за статията

Нова сватба в Бъкингам, още една племенница на Даяна се сгоди

Сватбени камбани в Бъкингам. Още една племенница на покойната принцеса Даяна се сгоди, а новината предизвика бурно одобрение в социалните мрежи. Лейди Амелия Спенсър, по-малката дъщеря на граф Ърл Спенсър официално каза „Да“ на избраника си Грег Малет.

Двойката обяви новината от Южна Африка, където бе направено и предложението. Семейство Спенсър прекарва голяма част от времето си там, както навремето правеше и покойната Даяна. Амелия, която е на 28 години и е първа братовчедка на Уилям и Хари, се запознала с Грег преди 11 години и оттогава са неразделни.

Двамата се запознават докато учат в университета в Кейптаун. По-късно той става брокер на недвижими имоти и преди дни официално обяви новината в мрежата.„ И така, това беше най-добрият ден от живота ми. 22 юли 2020 година. Помолих любовта на живота си да прекара остатъка от живота си с мен и тя каза „Да“. Не мога да бъда по-щастлив и те обичам от все сърце Амелия“, споделя той.

Сред първите, които поздравиха двойката бе и лейди Кити Спенсър. Самата тя неотдавна се сгоди за доста по-възрастен от нея милионер и пожела на влюбените цялото щастие на света.

Бъдещата булка позира и с годежния пръстен, който е с внушителен диамант във формата на яйце. Амелия, за разлика от сестра си, стои далеч от пресата и публичния живот.

Племенницата на Даяна, лейди Амелия Спенсър се сгоди сн. Инстаграм

Племенницата на Даяна, лейди Амелия Спенсър се сгоди сн. Инстаграм

Докато лейди Кити Спенсър е известен модел и се занимава с мода и реклама, то сестра й обичайно предпочита да живее далеч от камерите, като дъщеря на заможни аристократи. Бракът й със сигурност е добре приет, за разлика от този на сестра й. А годеникът й е одобрен и брат й Луис и от принцовете Уилям и Хари, които са първи братовчеди на Амелия. И отдавна се познават с приятеля й отблизо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар