Не е за вярване! Какво се случва между принц Уилям и принц Хари? Преглеждания: 1876

Изглежда, че отношенията им, са доста обтегнати
0
Оценете този post

Изглежда, че отношенията им, са доста обтегнати

Мнозина не могат да повярват какво се случва между принц Уилям и по-малкия му брат – принц Хари.

Запознати твърдят, че бъдещият престолонаследник на Великобритания, е нанесъл жестока обида на по-малкия си брат – принц Хари.

принц Уилям
Изглежда, че отношенията им, са доста обтегнати

От доста време насам мълвата носи за сериозна вражда между двамата престолонаследници – принц Уилям и брат му – принц Хари. Сега обаче стана известна евентуалната причина за раздора между кръвните роднини.

А тя естествено е свързана с жена, при това не коя да е, а съпругата на Хари – Меган Маркъл.
По-малкият брат бил засегнат от думите на „батко“ си принц Уилям. Още в началото на връзката му с американската актриса Меган Маркъл, принц Уилям го е посъветвал да не бърза и да помисли добре върху отношенията си с нея, предаде Ройтерс.

Според авторите на книгата „Да откриеш свободата“ принц Хари се е почувствал особено обиден, след като е доловил „снобизъм“ в изказването на принц Уилям. Той дори си е позволил да наблегне на думите „това момиче“, визирайки Меган.

„Не е нужно да бързаш. Отдели колкото време е необходимо, за да опознаеш това момиче“, е заявил принц Уилям на Хари. Това гласи информацията в книгата, тиражирана на части от в. „Таймс“ и в. „Сънди таймс“ и която предстои да излезе през август.

Според откъси от нея в дворцовите среди са наричали Меган Маркъл „шоугърлата на Хари“, пристигнала с „твърде много багаж“.
Принц Хари и съпругата му Меган, които понастоящем живеят в Лос Анджелис, заедно със сина си Арчи, се разграничиха от книгата. Те са категорични, че нито са били интервюирани, нито имат някакъв принос към нея, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.