Росица Кирилова шокира с това разкритие

Росица Кирилова шокира с това разкритие
5 (100%) 1 vote

Мнозина биха могли да завидят на брака им

Неостаряващата певица Росица Кирилова, направи шокиращо разкритие.

57-годишната изпълнителка е без нито една козметична операция и въпреки това изглежда изключително свежарски.

Росица Кирилова

Мнозина биха могли да завидят на брака им

Рождения си ден певицата изкара в компанията на любимия мъж Георги Начев в къщата си край София.
„Не съм особена суетна, но и никак не съм лесен характер. Жоро обаче знае как да извади душата ми с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам“, споделя певицата.

През годините много се е говорило за това, че семейството нямат наследници. Спрягани са какви ли не теории – от това, че певицата не може да има деца, до това че не иска да има такива.

Росица Кирилова обаче се научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че певицата и текстописецът винаги са искали да станат родители. Това признава самата тя.

„Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека когото обичаш“, убедена е Роси.

Тя споделя, че през годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, а на брака им могат да завидят всички, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар