Взрив: Общувал ли е Румен Радев с болния от Ковид-19 шеф на кабинета си?!

Гласувайте за статията

Дали Румен Радев е бил контактен с Калоян Методиев, когато той е бил заразоносител?!

Заразен ли е президентът Румен Радев с Ковид-19?! Този ужасяващ, но напълно логичен въпрос си задават мнозина. След като стана ясно, че самият началник на кабинета на държавния глава е болен от вируса.

Става дума за Калоян Методиев, който вече разкрива, че се е излекувал. Той признава, че е преборил много леко и лесно болестта, но апелира към всички да се пазят и да не подценяват риска.

Висшият държавен чиновник е категоричен, че се е самоизолирал на още на 12 юли, след като е дал положителен тест за коронавирус. Това обаче не премахва опасенията. И съмнението дали не е контактувал с президента Радев, докато е бил носител на заразата.

Ако двамата са били в пряк контакт, то означава, че и Румен Радев може да се нуждае от карантина и изолация, пише Блиц.

Плащещото е, че през споменавания период държавният глава слезе цели два пъти при протестиращите хора като беше без предпазна маска на лицето.

А шефът на кабинета му Методиев пише загадъчно в мрежата: „В такива моменти лакмусът показва безпощадно кой наистина го е грижа за тебе, кой не го е, кой е смел и кой страхливец, треперещ единствено за себе си“.

Разбира се, не става ясно към кого са насочени думите му, но е добре да се разбере, както и да се направят нови тестове на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар