Сашка Васева отчаяна: Нужни са й 20 000 лева, за да спаси зрението си!

Гласувайте за статията

Сашка Васева търси 20 000 лева, за да спаси зрението си!

20 бона търси певицата Сашка Васева. Изпълнителката се нуждае спешно от операция, за да не загуби зрението си. Сумата, която Сашка събира, й е необходима, за да се подложи на електростимулации.

Сашка Васева

Сашка Васева не спира да вярва, че ще й се случи чудо и ще спаси очите си

„Моля, приятели, помогнете ми, кой, с каквото може за събирането на средствата за лечение на очите ми”, споделя Васева, пише вестник „България днес”.

Припомняме ви, че Сашка страда от атрофия на очния нерв и е загубила почти напълно способността си да вижда. Тя има 90% слепота.

Преди, дългo врeмe легендарната изпълнителка на „Левовете в марки” cмятaла, чe рeшeниe нa прoблeмa може да намери, обикаляйки чудодейни извори из страната. Чиято вода според старите предания правела чудеса.

Посещавала манастири, молела се на Бог и почти била сигурна, че ще прогледне. За нещастие, проблемът ставал все по-сериозен. Когато се наканила да потърси лекарска помощ била шокирана от диагнозата – атрофия на зрителния нерв.

Консултирала се с няколко лекари, но специалистите свивали рамене – не било възможно нещо да се направи. Затова и сега Сашка Васева се моли на чудо и разчита на добрината на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар