Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата си за втори път (Подробности)

Гласувайте за статията

Кейти Пери благодари на Орландо Блум, че я е спасил от депресията

Орландо Блум и Кейти Пери всеки момент ще станат родители, но също така още през зимата те искаха да вдигнат сватба, която не стана, заради пандемията от коронавирусната инфекция.

Знаменитостите прецениха да отложат тържеството за по-добри времена. Двамата решиха да се бракосъчетаят в Япония това лято. Според „Mirror“, плановете им няма да се сбъднат и този път, заради опасността да се заразят с Ковид-19.

„Вие може нищо повече да не планирате за 2020-та година, защото тези планове ще се променят съвсем скоро. Ние просто искаме да ни се роди здраво бебе. Всеки е длъжен да живее сега от седмица за седмица“, коментира Кейти Пери.

Съвсем наскоро певицата излезе в ефир с журналиста Хауърд Стърн. Тя подчерта, че сватбата определено ще се състои в бъдеще. Кейти също даде да се разбере, че  тя и Орландо няма да имат специални привилегии за бебето им.

„Когато се роди това дете, за него няма абсолютно да има никакво значение дали майка му е Кейти Пери. То, както всички новородени деца, ще бъде загрижено за едно нещо – „да се храни“, каза певицата.

Похвала

Кейти също така похвали Орландо, че я е спасил в борбата й с депресията. „Той е единственият, който успя да се справи“, каза попзвездата. „Той е идеален за мен“, допълни тя, предават от tialoto.bg.

Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата си за втори път сн. YouTube

Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата си за втори път сн. YouTube

Кейти опроверга и появилите се слухове, че Дженифър Анистън ще бъде кръстница на бебето им с Орландо. „Тя ни писа за това, двамата с Орландо са близки приятели. Стори ни се много забавно. Джен е свикнала да чете какво ли не за себе си в медиите, но този слух поне ни развесели. Нямаме представа откъде е тръгнал“, разказа тя за австралийското радио KIIS.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар