Принцеса Беатрис изнервила гардеробиерката на Елизабет Втора с решението си

Принцеса Беатрис поръчала ушиването на сватбената си рокля в последния момент. Според някои британски медии, внучката на Елизабет Втора първоначално имала друга идея, но предвид това, че не разполагала с достатъчно време, решила да преработи тоалета на кралицата. "Беше трогателно и за двете. Беатрис имаше други планове, но когато реши, че сватбата ще е в тесен кръг, тя предпочете да се венчае в съвсем различен стил", споделя източник за списание "People". Преди пандемията да промени плановете на бъдещата булка, тя и половинката й смятали да вдигнат грандиозно празненство след бракосъчетанието. След като разбрали, че това няма как да стане, идеята за винтидж рокля била по-приемлива.

Нерви

Според приятелка на принцеса Беатрис, тя трогнала изключително много баба си, като я помолила да вземе и да преправи тоалета й. Това обаче създало допълнителни нерви, защото гардеробиерката на Елизабет Втора трябвало спешно да открие дизайнер, които да прекрои роклята, създадена от Норман Хартнел през 60-те години. Заради коронавируса, настоящата г-жа Моци е първата кралска особа, която носи рециклиран тоалет на своето бракосъчетание. И за да бъде задоволството на баба й пълно, на главата си тя бе с нейната сватбена тиара.

Стари обувки

Междувременно стана ясно, че Беатрис е решила да си сложи стари официални обувки за големия ден. Тя предпочела удобството и избрала чифт, с който е ходила на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. [caption id="attachment_636542" align="aligncenter" width="300"]Принцеса Беатрис поръчала да ушият роклята й в последния момент сн. Инстаграм Принцеса Беатрис поръчала да ушият роклята й в последния момент сн. Инстаграм[/caption] Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци трябваше да се венчаят през май, но заради разпространението на коронавируса решиха да отложат всичко. След това обаче двамата сметнали, че няма какво повече да чакат и изненадали родителите си с плановете за малка церемония, предават от tialoto.bg.