Близка до принц Хари шокира: Той не е толкова умен, колкото Меган!

Гласувайте за статията

Близка до принц Хари го направи доста по-глупав от Меган Маркъл!

Интелектът на принц Хари е поставен под съмнение, хвърли бомбата вестник „Дейли мейл“. Виновничката за това е Колин Кембъл – прочута авторката на книги за кралското семейство, която е визитирала и у нас не един и два пъти.

Меган Маркъл

Меган Маркъл била доста по-умна от принц Хари

„Според моето скромно мнение, принц Хари е доста по-малко умен от половинката си Меган Маркъл“, коментира специалистката.

„Поради тази причина той се опитва да й угажда във всичко, съгласява се с всичките й прищевки, дори когато те са доста необмислени. До такава степен Хари е изгубил ума си“.

По мнението на Кембъл херцогинята на Съсекс е допуснала голяма грешка, когато е влязла в конфликт с кралското семейство и се е завърнала в САЩ, заедно с Хари и сина им Арчи. Според писателката надеждите на Меган да продължи кариерата си на актриса няма да се оправдаят.

През месец юни излезе книгата на Колин Кембъл „Меган и Хари: Истинската история“. Засега не се знае дали писателката се е срещала със своите герои, но е известен факт, че тя е много близка с кралското семейство.

В миналото тя написа биография на лейди Даяна, която се превърна в бестселър, и книга за майката на кралица Елизабет Втора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар