Катето Евро хвърли всички в шаш

Катето Евро хвърли всички в шаш
5 (100%) 1 vote

Само времето ще покаже дали пророческите й думи ще се сбъднат

Актрисата Катето Евро успя да хвърли всичките си последователи в шаш с това, което написа в скорошен свой пост в социалните мрежи.

Точно в този момент думите й звучат особено интригуващо предвид обстоятелствата.
Актрисата и тв водеща пише „Всичко ще се оправи! Дава ми се!“ над актуален свой фотос. Под снимката тълкуванията са кое от кое по-любопитни. Разбира се, за мнозина намеците на Катето Евро, са по повод актуалната и доста тревожна обстановка в страната и по света, свързана с коронавируса.

Катето Евро

Само времето ще покаже дали пророческите й думи ще се сбъднат

Други обаче са убедени, че зад тези думи на Катето Евро всъщност се крият проблемите в отношенията между сина й Александър Кадиев и жена му Таня.
Любопитна подробност е, че един от коментарите под кадъра й, е именно от нейната снаха Таня Тончева. Тя й пише: „Обич моя“. Отговорът към нея е повече от красноречив: „Ти си моя обич!“

Припомняме, че според горещите слухове, които се носят напоследък, Александър Кадиев и Таня Тончева, която му роди дете преди пет години, са разделени. В момента актьорът обитава жилището на любовницата си. Дали пророческите думи на майка му обаче, ще сбъднат смисъла си, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар