Изловиха Асен Блатечки в горещите прегръдки на друга жена (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тези кадри породиха множество слухове

Актьорът Асен Блатечки бе изловен в горещите прегръдки на друга жена, а не на изгората си Диляна Попова.

Това се случва броени дни, след като се появиха снимки на плажуващата Диляна Попова в приятна мъжка компания, но не тази на сегашната ѝ половинка Асен Блатечки!
Красавицата бе в прегръдките на друг красавец – Калин Врачански, което естествено породи слух след слух.

Асен Блатечки

Тези кадри породиха множество слухове

Но въпреки пикантните истории, съчинени на гърба на двамата, те се оказаха просто приятели, наслаждаващи се взаимно на компанията си.
Сега обаче и Асен Блатечки се появи в компанията на красива дама, но не Диляна! Опасно близко до него е актрисата Койна Русева, с която доста често си партнира в постановки.

Асен БлатечкиПрипомняме, че миналата година например, двамата нагорещиха страстите от сцената с една целувка, а реакциите на зрителите след това не закъсняха.
Лошото момче на българското кино разпуска с българската Марлене Дитрих, както често наричат актрисата Койна Русева, на родното Черноморие.

Все още не е ясно защо Асен Блатечки и Диляна Попова са предпочели да почиват отделно това лято. Кадрите, които споделят с феновете си обаче нажежават допълнително страстите.
Любопитна подробност е, че Диляна Попова демонстрира близост не само с Калин Врачански наскоро, но преди него и с цигуларя Васко Василев, в чийто прегръдки се озова, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар