Спътник на НАСА засне нещо, което е десет пъти по-голямо от Земята

Гласувайте за статията

Уоринг твърди, че огромният куб черпил енергия от Слънцето

Снимка от спътник на НАСА успя да разпали горещи спорове. На снимката е уловено нещо, което е десетократно по-голямо от Земята.

Оказва се, че спътникът на международната космическа агенция, е успял да заснеме нещо много интересно.

НАСА

Уоринг твърди, че огромният куб черпил енергия от Слънцето

Уфолог твърди, че спътник на НАСА е заснел НЛО. Мистериозният обект е заснет случайно от Слънчевата и хелиосферна обсерватория (SOHO), която е разработена съвместно с Европейската космическа агенция.

Мисията, стартирана през 1996 г., изучава интериора и екстериора на Слънцето. През последните 25 години SOHO откри и засне повече от 3000 комети. Известен уфолог твърди, че спътникът на НАСА е заснел изображение на „извънземен кораб с кубична форма“, който е 10 пъти по-голям от Земята.

В публикация в своя блог ETdatabase, посветен на НЛО, Скот Уоринг пише, че според него огромният куб се е приближил толкова до Слънцето, за да черпи от него енергия. Учените от НАСА обаче са скептични, че кубът на снимката е с извънземен произход.

Джеймс Оберг, бивш служител на космическата агенция, заяви пред в. „Дейли Експрес”, че повечето снимки на т. нар. НЛО в космоса са „космически пърхот“, плаващ пред камерите. „Имам достатъчно опит с истински космически полет, за да осъзная, че това, което понякога се вижда в много видеоклипове и снимки не е нещо необикновено“, заяви Оберг, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар