Пулмологът д-р Симидчиев хвърли бомбата със сензационна новина!

Пулмологът д-р Симидчиев хвърли бомбата със сензационна новина!
5 (100%) 1 vote

Д-р Симидчиев съобщи нещо почти невероятно за Ковид-19!

Българите вече са се срещали с подобен на Ковид-19 вирус. Затова много от тях имат имунитет срещу коронавируса и той ги предпазва. Сензационната новина хвърли в ефира на Нова телевизия пулмологът д-р Александър Симидчиев.

Той заяви, че през 2008 година е имало доста подобен вирус, изолиран при прилепи в България. И по тази причина е възможно част от популацията да се е срещала с този вирус.

„Може това да е причината пандемията да е толкова малка у нас. Тялото помни какво е срещано през 2008 година и това би могло да е в наш плюс. Все пак обаче трябва да се пазим много, Ковид-19 не е ясен за света още“, заяви Симидчиев.

Лекарят говори и за приема на витамин C при лечението на коронавируса. „Този витамин има ефект върху кръвоносната система. Установено е, че коронавирусът предизвиква сгъстяване на кръвта. Затова всяко нещо, което подпомага съсирването, може да има неблагоприятен ефект. В протоколите за лекуване на вируса се включват антикоалгуланти за разреждане на кръвта“, обясни пулмологът.

Според него причината да сме начело на класацията по нови заразени е, че в началото сме имали много малко заразени. Затова сега просто ръстът е голям в процентово изражение.

„Когатов началото имаш малък брой пациенти, то процентът на нарастване винаги е голям. Например ако имаме един болен, а след това два – това е ръст от 100%.

Лошото е, че в последните седмици и месеци хората решиха,че този проблем не съществува, а той е налице. Вирусът има една цел и тя е да зарази нови хора, за да оцелее. Не бива да го забравяме“, обясни д-р Симидчиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар