Хороскоп за 27 юли, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Продължавате да преследвате някакво свое съкровено желание – няма значение какво точно е, важно е да изпитвате удоволствие, когато работите по него. Едва ли има по-подходящ момент за старт на нови начинания, така че гледайте само напред и действайте. През следващите дни звездите ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено и да се насочите към конкретна цел, която да следвате.

Скорпион
Използвайте началото на тази седмица, за да обърнете внимание на практичните дела, свързани със службата и финансите – ако сте организирани и свършите своята част от работата, ще останете доволни от постигнатото и ще имате чудесни резултати.

Стрелец
Ще проявявате доста голяма склонност да рискувате, но повечето от вас са достатъчно разумни, така че едва ли ще предприемете нещо, което би ви навредило. Като цяло периодът ще е добър за вас, така че място за притеснение няма. Всяко безпокойство за момента е излишно.

Козирог
Вие сте хора, които знаят какво искат и сега е моментът да го докажете. Вместо да хабите енергия, за да се борите с някого или да се ядосвате за неща, които няма как да промените, концентрирайте се върху онова, което зависи от вас, и вложете там енергията си.

Водолей
Въодушевлението ви ще бъде заразително и лесно ще увличате хората след себе си. Каквото и да правите, ще е в размах и в големи мащаби. Има само един проблем – някои от вас може така да се увлекат в това, което правят, че да изгубят мярката. Последното се отнася както за работата, така и за забавленията.

Риби
Бъдете внимателни, ако някой ви предлага нещо, включително пари, защото съществува вероятност да има скрити намерения и да иска нещо в замяна. Не приемайте действия, които ви се струват съмнителни или незаконни, дори да идват от приятел. Иначе казано, тези дни бъдете нащрек!

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар