Жана Бергендорф стана тройна (Певицата гони по кила Стефка Берова – Снимка+Видео)

0

Певицата заряза диетите и скоро ще удари 100 кила

Жана Бергендорф тотално се запусна. От години тя води война с излишните килограми, но напоследък вече догонва колежката си Стефка Берова по форми.

Скандалната победителка в „Х-Фактор” бе на крачка от възстановяване на кариерата си, след като в шоуто „Маскираният певец” успя да стигне до второто място в образа на „Розата”.

Но сега едва ли ще може да се намъкне в тесния костюм на героинята си защото е започнала да се превръща в копие на възрастната певица и явно като нея е започнала да се облича само от магазини за жени с макси размери.

Никой не предполагаше, че фигурата на гласовитата певица може да достигне такива мащаби. Когато се появи на сцената в началото приличаше на манекенка – слаба и изящна.

Жана Бергендорф брутално се ошишка

Звездата от музикалния формат още тогава призна, че има проблеми с пълнеенето и спазва зверска диета за да е във форма.

Преди време тя започна отново да напълнява и с много усилия Жана свали няколко килца. Но по време на изолацията, останала без ангажименти тя отново започна да дебелее.

Бергендорф се запусна и не дава сигнали, че се грижи за фигурата си. Освен това Жана похапва яко домашно приготвени неща, които тя си готви като например баница .

Скоро певицата публикува видео от нейно участие, на което се вижда какви поражения са нанесени на фигурата от страстта й към храната. Широките дрехи, с които иска да скрие несъвършенствата си само подчертават едрите й габарити, предават от hotarena.net, цитирайки „Уикенд“.

Повече вижте във видеото!

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.